Timetable

Below is our timetable for the conference. Download a PDF of the timetable.

Wednesday 20th July Thursday 21 July Friday 22 July Saturday 23 July Sunday 24 July
6.30 meditation & movement meditation & movement meditation & movement meditation & movement
7.30 breakfast breakfast breakfast breakfast
8.30 Attunement & announcements Attunement & announcements Attunement & announcements Attunement & announcements
9.00 Interest groups Interest groups Interest groups Interest groups
10.30 morning coffee morning coffee morning coffee morning coffee
11.00 Workshops
2 hours
Workshops
2 hours
Workshops
2 hours
Global Forum
Closing ceremony
1.00 lunch lunch lunch lunch
2.30 Registration Workshops
3 hours
Pop - up groups
90 minutes
Workshops
3 hours
go home!
4.00 afternoon tea afternoon tea afternoon tea
4.30 Focusing Time Workshops continuing Pop - up groups
90 minutes
Workshops continuing
6.00 Focusing time Focusing time
7.00 dinner dinner Kings College last night gala dinner
8.00 or later Opening ceremony TFI presentation dinner at Kings College Focusing follies
9.00 or later ceilidh entertainment at Kings music & dancing
Stacks Image 4039